Yellow Merrell Heren Wandelschoenen Empire Suede 13 Boulder bruin vetera32 grootte Yf7gyb6

Kom je maar niet van dat nare gevoel af?

Als je al lang kampt met een hardnekkig naar gevoel, een terugkerende strijd in jezelf, boosheid, negatieve of destructieve gedachten.

Heb je al veel geprobeerd, maar kom je telkens weer uit op het gevoel dat je vast zit, niet van dat nare gevoel afkomt.

Als het maar niet lukt om onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Je koud aanvoelt van binnen, mat en het gevoel van ‘geen zin’, terwijl je dat diep van binnen niet wilt.

Dan is er waarschijnlijk meer aan de hand, houdt iets je in de tang, iets dat niet van jou is. Het kan zo zijn dat er iets bij jou is, een kwade energie of entiteit die jouw leven domineert.

Wij kunnen je helderheid geven over hier sprake van is en kunnen je hiervan bevrijden.

Voel maar of dit resoneert, en laat je dan leiden door dat diepere gevoel van binnen….

Pu Handtassen draagtas handvat lederen Damesmode Wishesgem met Schoudertassen top OPiTwukZlX
Yellow Merrell Heren Wandelschoenen Empire Suede 13 Boulder bruin vetera32 grootte Yf7gyb6 Yellow Merrell Heren Wandelschoenen Empire Suede 13 Boulder bruin vetera32 grootte Yf7gyb6 Yellow Merrell Heren Wandelschoenen Empire Suede 13 Boulder bruin vetera32 grootte Yf7gyb6 Yellow Merrell Heren Wandelschoenen Empire Suede 13 Boulder bruin vetera32 grootte Yf7gyb6 Yellow Merrell Heren Wandelschoenen Empire Suede 13 Boulder bruin vetera32 grootte Yf7gyb6 Yellow Merrell Heren Wandelschoenen Empire Suede 13 Boulder bruin vetera32 grootte Yf7gyb6

Steven:
“1 + 1 > 2. Onlangs een eerste coaching sessie gehad met Caroline en Maurice. Een hele bijzondere ervaring waarin van alles is gaan stromen. Mijn gevoel is volledig ‘open gezet’ en dat voelde waanzinnig, transformerend! Een belangrijke stap voorwaarts voor mij in het vergroten van mijn bewustzijn en te vertrouwen op mijn eigen kracht, kennis en intuïtie. De onconventionele wijze van coaching van Caroline en Maurice is en
orm krachtig. Met ieder een geheel eigen werkwijze vullen ze elkaar geweldig aan. De optelsom van de rustgevende healingswijze van Caroline en de directe, gevoelige en soms overrompelende werkwijze van Maurice is fantastisch. Eén plus één telt op tot veel meer dan twee!”

HS,  jurist:
“De kern (ik weet geen betere omschrijving) van de coaching ‘meer je gevoel de ruimte te geven, je gevoel te laten spreken en keuzesen beslissingen meer vanuit je hart maken’ heeft ontzettend geholpen! Ik vermoed dat ik bij een regulier coachingstraject veel meer aan de oppervlakte zou zijn gebleven. Dan had ik na een paar weken ‘met mijn hoofd’ (rationeel) vermoedelijk weer gekozen voor een baan of werk wat op dat moment beschikbaar was of wat relatief makkelijker te vinden is. Ik heb nu het inzicht dat die aanpak niet helpt. En toen ik dat zag werd het allemaal veel gemakkelijker. Ontzettend veel dank voor dat je mij op dat andere spoor hebt gezet. Ik durf te beweren dat ik een verandering heb ingezet.”

Spooner Sz L mouw Zwart Nfl Tampa Bay korte Buccaneers Hawaiian Reyn Rood shirt met R4AjL53

5 Boots Rare Formal Uk6 Black Shoes 5 Smith New Bnib Cesar Paul Eu40 Us7 5 Ps A4j5RL

C.A.:
“Onlangs ben ik bij Caroline en Maurice geweest; voor mij een unieke ervaring. Caroline kende ik nog van vroeger, Maurice kende ik nog niet. Alhoewel ik eerst bang was of Maurice mij wel wilde of kon helpen (hij een kind van Auschwitz overlevenden en ik juist een kind van een “foute” vader), bracht de onthulling van mijn geheim en zijn benadering mij enorme verlichting. Misschien was het voor mij cruciaal om juist ook door Maurice gehoord en geholpen te worden. Gecombineerd met de liefdevolle en vertrouwde aandacht van Caroline, maakte dat er een enorme rust over mij kwam. Ik kan dat verder niet uitleggen, dat gebeurde gewoon. Toen ik thuis kwam was mijn man verbaasd en vooral heel blij dat ik, na jaren, zo ontspannen was. Eindelijk heb ik het verleden van mijn vader een plaats kunnen geven, waardoor ik dat niet meer als een last met mij meedraag. Dat is een enorme stap voorwaarts voor mij, waarvoor ik Maurice en Caroline heel dankbaar ben.”

Yellow Merrell Heren Wandelschoenen Empire Suede 13 Boulder bruin vetera32 grootte Yf7gyb6

Wie is Maurice Hirschhaut

“Gewoon Maurice” Dat is zijn gevleugelde kreet als je vraagt wie hij is. Waarom? Omdat hij is wie hij is, puur, volledig zichzelf. 100% voelend en levend vanuit zijn hart, gepokt en gemazeld door het leven. Maurice gaat niks of niemand uit de weg, en altijd bereid om jou te helpen op de meest zuivere en integere manier die bestaat. Dit doet hij al zijn leven lang. Maurice ontmoette Caroline op een wonderlijke manier. En dit was het begin van een leven in liefde èn van… lees verder

Coach tas Coach Star Glitter Glitter Mini Star dtCshQrBx
Yellow Merrell Heren Wandelschoenen Empire Suede 13 Boulder bruin vetera32 grootte Yf7gyb6
Om onze site goed te laten werken maken we gebruik van cookies. Accepteren Instellingen / Meer informatie