U bevindt zich hier: Home > Diensten > Auto-onderhoud |Vakkundig en snel

Voor onderhoud aan alle merken auto’s en busjes.

 

 

Zoals de apk een momentopname is, zo garandeert de onderhoudsbeurt de conditie van uw auto op middellange termijn. Denkt u dat het wel losloopt, zolang u maar bewust en voorzichtig autorijdt? Neem geen risico en laat ons de reparaties en het auto-onderhoud uitvoeren.

 

Flint Reebok Run Zilver Mtm Bs8365 Maten Us Astroride Fire Mens Wit Grijs lFKJcT1

Autotechniek Niemeijer in Onstwedde voert de onderhoudsbeurten uit volgens de serviceschema’s van het merk en type. Daarbij kennen wij geen beperkingen: wij werken met alle gangbare merken personenauto’s en ook busjes tot 3500 kg. U kunt dus altijd met uw personenauto of bestelbus bij ons terecht. Hierbij hebben wij een lichte voorkeur voor de VAG-merken Volkswagen en Audi.

 

Wij staan garant voor een deskundige uitvoering van onderhoud en reparaties aan zowel nieuwe als gebruikte auto´s. Daarbij staat ons garagebedrijf onder het Bovag-keurmerk en gebruiken wij bij het vervangen alleen Bosch-onderdelen. Onze getrainde vakmensen verrichten hun diensten met goede kennis van zaken. Zo helpen we u snel en veilig weer op weg.

 

Het juiste adres voor uw auto-onderhoud.

 

Wilt u gebruikmaken van onze vakkundige service voor auto-onderhoud en reparaties? Maak dan telefonisch de afspraak voor de volgende beurt bij Autotechniek Niemeijer.

blazer J 100Italiaanse 34394 Ludlow kasjmier jasje crew995 40r marineblauwe Y6gybf7