About us

Morris Boer

Mijn Ebook, dat The Sideboard Primer heet, is nu hier beschikbaar.

Als u een fan bent van sideboards, hier zijn enkele van mijn andere Ebooks die u misschien wilt controleren: Ik heb ook onlangs een dressoir primer, The Sideboard Primer. Het is niet precies een "sideboard primer", maar het is een inleiding tot een aantal van de sideboard technieken die ik heb gebruikt en zal gebruiken in de toekomst blogs. Voor dit bericht, zal ik me richten op een van mijn favoriete onderwerpen: sideboard strategieën. Wat volgt is een lijst van een paar specifieke manieren om deze technieken te gebruiken, evenals een aantal andere ideeën die u overwegen te gebruiken. U een kopie van het boek hier downloaden: The Sideboard Primer – A Guide to Sideboard Strategies Zoals ik uitgelegd in het belangrijkste artikel over hoe dressoir: "Het basisidee is om de meeste bang voor je geld in een individuele matchup. Het betekent dat u niet te veel van uw kaarten in dezelfde sleuf wilt stoppen; u wilt om zich te ontdoen van de ergste eerst, zodat je niet eindigen met een kaart die dood is in de hand.

Mijn vader zei altijd dat ik "het boek moest kopen" en dat deed ik altijd. En het lijkt erop dat ik niet de enige ben! Ik heb zelfs een beetje winkelen mezelf om de perfecte dressoir te vinden. Er zijn tal van geweldige artikelen op het internet (bijvoorbeeld deze) en ze zullen uw eerste aanloophaven zijn. Maar ik wilde dit snel en gemakkelijk te maken en met de hulp van mijn vrouw ben ik blij om mijn persoonlijke ervaringen en meningen te delen. Laten we beginnen met zoeken.

In mijn zoektocht naar een kwaliteit dressoir heb ik tegengekomen veel grote middelen.

Om te beginnen, kijk op de forums en lees een beetje over de geschiedenis en geschiedenis van het dressoir. Het geeft je een goed overzicht. Vervolgens heb ik ook een paar websites gevonden die gratis online tutorials aanbieden. Ze zijn een geweldige manier om te beginnen met leren en ze zijn meestal zeer informatief. Tot slot heb ik gezocht naar verschillende online verkopers met een sterke reputatie. Voor mij was dit een van de beste keuzes.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik hou echt van sideboards en ik wilde het delen met jullie, evenals een heel speciaal ding dat ik ontdekte en hoop te delen met jullie in de toekomst berichten.

Deze blog bestaat al sinds 2012 en ik wil de geweldige mensen van het internet bedanken voor het maken van de wereld zo veel beter! Voor het geval je het nog niet gehoord hebt, ik heb veel hulp om dit te doen. Ik ben momenteel bezig met het creëren van een aantal andere projecten. Ik wil ook graag de geweldige jongens bedanken op het forum en op de planken en iedereen die de tijd neemt om opmerkingen en vragen achter te laten! Ik waardeer het echt! Dit is een ongelooflijk uniek en krachtig deck dat jullie allemaal moeten proberen. Als je van aggro en control houdt, is dit deck het perfecte gereedschap voor jou! Als je geniet van het spel hearthstone, overweeg dan om mijn werk te ondersteunen en een aankoop te doen in de Hearthstone Shop. Als je deze blog wilt ondersteunen, kun je je abonneren.

Mijn doel

Mijn passie is om te delen met de gemeenschap wat ik zie als een essentieel advies dat vaak wordt vergeten door sideboard experts. Ik ben een ontwerper van beroep, en dat betekent dat ik gepassioneerd ben over het creëren van het juiste dressoir voor de juiste situatie, of op zijn minst degenen die het meest overeenkomen met mijn speelstijl.

Dit is mijn nieuwe dressoir dat ik ontworpen om me wat flexibiliteit in bepaalde situaties, met een aantal van mijn favoriete kaarten van dit formaat, zodat ik meer opties wanneer de kaarten zijn minder gangbaar. Dit is een dressoir kaart die ik speelde rond met in Legacy, maar nooit echt had geen werkelijke sideboard opties voor in Legacy, of een ander formaat. Ik hoopte om een aantal van mijn andere kaarten te gebruiken in dit dek, maar nooit echt rond om het. Ik heb enig succes gehad met het spelen van dit met een aantal kaarten die ik heb gespeeld een eerlijk aandeel van in mijn recente Legacy resultaten, met inbegrip van, en dus ik denk dat het een geweldige manier om een aantal extra opties in het dek.