Dat is hoe ik test

Morris Boer

Op het eerste gezicht komen de volgende dressoirs er misschien wel bekend uit.

Hier zijn de beste decks voor sideboarding in het nieuwe standaardformaat: Esper Control (Duskmantle Seer, Lavinia of the Tenth, Ugin, the Spirit Dragon, and Tasigur, the Golden Fang)

Esper Midrange (Forked Bolt, Tarmogoyf, en Liliana van de Sluier)

Grixis Control (Chandra, Pyromaster, Mantis Rider, Liliana van de Veil en Karn Liberated) Het eerste wat je opvalt aan deze decks is de kleurtaart. Het dressoir wordt gedomineerd door blauw-zwarte decks die het bord willen aanvallen en besturen. Ik wil tegen deze dekken kunnen vechten op een manier dat ik niet aangevallen word, en dit dressoir gaat dat doen. Er zijn een paar andere kaarten in dit dressoir die het potentieel hebben om dit te doen, maar de belangrijkste is Mantis Rider. Dit is een kaart die je niet elke wedstrijd gaat casten.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we een zeer hoog betrouwbaarheidsniveau vastgesteld en kunnen we u verzekeren dat u uw producten altijd bij u terug krijgt, zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat u ze aan ons terug moet geven voor een terugbetaling. Ons team is altijd beschikbaar, wij kunnen uw vragen zeer snel beantwoorden. Wij helpen u graag om uw producten in perfecte staat terug te krijgen.

In het geval u niet genoeg tijd hebt om het proces te behandelen en de uitwisseling wilt uitvoeren, moet u ons vooraf informeren.

Wanneer u een product of product wilt ruilen voor een nieuw product neem dan contact met ons op en wij regelen de ruil voor u. Ons bedrijf heeft een zero returns beleid, bieden wij u een volledige terugbetaling of uitwisseling als u niet tevreden bent met uw producten. Om uw ruil te doen moet u eerst contact met ons opnemen. We zijn niet in staat om vervangingen te accepteren wanneer onze klanten in een goede staat van gezondheid verkeren.

We testen altijd een nieuwe kaart op elk deck getest op de nieuwe kaarten. Er zijn een aantal keren in het verleden toen we de test uitgevoerd met verschillende kaarten, zelfs met behulp van nieuwe en oude versies van dezelfde kaart. Onze test is zo grondig dat we zelfs een zaak kunnen maken dat kaarten in een set eigenlijk niet van de set komen (zoals bij de nieuwste set Commander).

We werken voortdurend aan een eindpunt, wat betekent dat we in staat zijn om een grotere hoeveelheid tests uit te voeren, inclusief kaarten die nieuw zijn in het spel. Dit resulteert in een zeer consistent proces. Op dit punt hebben we niet echt de zorg over de kosten. Als je de kaart hebt, en we hebben de tijd en het geld, willen we het in actie zien. We zijn in staat om ons hoofd boven water te houden als gevolg van dit proces. Nu zijn de kosten het meest voor de hand liggende en belangrijke deel, maar de kosten is niet het enige waar we ons op moeten concentreren. We werken heel hard om voorop te blijven lopen.