Hoeveel zijn sideboards?

Morris Boer

20% tot 30% van je geld. Ik heb veel berichten gezien van mensen die vragen om 15 tot 20% van hun geld. Het is niet gemakkelijk en het is niet goedkoop, maar dat is een groot bedrag voor het dressoir.

Ik wil graag mijn ervaring met het kopen van dressoirs voor een dressoir te delen. Toen ik mijn blog begon was ik verliefd op dressoir. Toen was het vooral voor Pauper (mijn deck) en Pauper spelers. Is het mogelijk om dressoirs terug te sturen? Ik wilde ook kantborden kunnen maken voor mijn nieuwe decks. Ik had niet veel ervaring met Magic Online, dus ik moest het op de ouderwetse manier doen: ik keek online en zocht naar de beste prijs en probeerde de goedkoopste prijs te vinden, maar keek ook naar een heleboel andere prijslijsten en prijsvergelijkingssites. Ik had geluk met de eerste prijs die mijn aandacht trok. Na een paar maanden had ik mijn eerste echte dressoir. De prijs was hetzelfde en ik vond het niet erg.

Ik speel Pauper competitief sinds ik voor het eerst het dek van Magic Online kreeg. Ik heb de meeste wedstrijden gespeeld van een Pauper speler die er zijn en ik denk dat ik heb geslagen ongeveer een dozijn van de andere spelers. De Pauper metagame is nog niet goed gedefinieerd, maar ik heb het gevoel dat, wanneer de metagame is meer gedefinieerd, mensen zullen beginnen met het spelen van meer games en het zal populairder worden, omdat ze niet zo bezorgd over het spelen van hun "slechtste wedstrijd. Gleichwohl wird dressoir Test einen Testlauf sein. " Dus ik ga beginnen met u kennis te laten maken met een nieuwe strategie die hopelijk levensvatbaar zal zijn in de Pauper metagame. Ik heb ontdekt dat je een goed startdek nodig hebt en dan hoef je alleen maar uit te zoeken hoe je de decks in de metagame moet spelen. Maar eerst een snelle achtergrond van wat Pauper is en wat het doet: Een Pauper deck is een deck dat een bepaalde combinatie van spreuken en vaardigheden gebruikt. Wanneer het spel begint, probeer je een manier te vinden om de tegenstander te krijgen om het spel te verliezen aan een vaardigheid die al is gebruikt of die je op de stapel hebt. Pauper heeft het beste kerkhof in het spel en heeft een zeer sterke kerkhof manipulatie, vooral door Mardu of Mono-Black. Dus ik ga door de basis van het dek en laat je een paar gemeenschappelijke scenario's zien. Maar laten we eerst gaan door een aantal zeer voorkomende situaties die u zou kunnen worden geconfronteerd:

#1 - De tegenstander heeft een hand vol spreuken, maar wil ze niet uitwerpen. Ze hebben kaarten die je zullen stoppen met winnen (Mana Leak, Tamiyo's Journal en Daze) en een kaart die hen laat winnen (Chirurgische Extractie), maar niet kan spelen (Necrotic Ooze).