Is er een goede online winkel voor sideboards?

Morris Boer

"Ja, ik gebruik mijn echte naam hier niet!"

Hoe dan ook, hier is mijn website en hier zijn mijn dressoirs voor nu. Alle dressoirs zijn voor MTGO, en ik heb ook kaarten voor Legacy, Vintage, etc. Dus als u geïnteresseerd bent in de aankoop van dressoirs, check out mijn winkel en aan de slag met een dressoir of twee! ????

MTGO-dressoirs

Deze dressoir zijn de beste die ik heb gevonden op MTGO. Dit is niet altijd waar, en niet al deze sideboards zijn de beste die er zijn. Maar als je wilt spelen met de beste die er zijn, dit is de lijst die ik meestal gebruik voor dressoir.

Ik heb geprobeerd andere leveranciers om uit te vinden welke leveranciers verkopen beste dressoir, en ze meestal verkopen dezelfde dingen hier. Als u op zoek bent naar een aantal dressoir dat niet komt met een geweldig prijskaartje, u altijd iemand vragen om er een te maken voor u????

Voor mij is een dressoir niet de moeite waard $2 per kaart. Ik vind het leuk om de beste combo die ik kan vinden, met kaarten die ik al in mijn deck. Im Vergleich zu Bed En Breakfast Zuidlaren kann es folglich merklich beachtenswerter sein. Bijvoorbeeld, een 4-van Liliana van de Sluier met een van mijn duurdere wezens is geen slechte kaart om mee te spelen. Als u wilt een kijkje nemen op dressoirs die ik heb gevonden het meest effectief, u een bezoek aan mijn dressoir review

Waarom dit dressoir?

Er zijn veel kaarten die ik graag in mijn dressoir die goed zijn tegen andere archetypen. Meestal wil ik niet om een van hen te spelen met het dek, maar als ze hun plaats kunnen vinden in het dek, dat is een bonus! Het is ook belangrijk om te weten dat sideboard kaarten deel uitmaken van je deck, dus het is belangrijk om je dressoir bij te houden.

Als je dezelfde speler bent als ik, heb je misschien helemaal geen dressoir. Dus waar ik het over ga hebben zijn de kaarten die goed zijn met dit deck, maar niet zo goed zijn met andere decks. Ik zal deze kaarten tegen elkaar gebruiken om te illustreren wat ik doe, en waarom ik ze speel.

Sideboarding en het moderne formaat

Dus ik noemde het belang van het hebben van een dressoir. Is het mogelijk om dressoirs terug te sturen? Maar wat heb je nodig om een goed dressoir te spelen, in Modern? Kortom, het dressoir. Als u nog niet gehoord van de moderne formaat, zou je denken dat het een nieuw formaat, maar ik verzeker u dat het niet is. Het is eigenlijk een zeer oude, en er is een groot deel van zijn geschiedenis die nog steeds wordt gebruikt vandaag. Het formaat werd voor het eerst gebruikt op Pro Tour Return to Ravnica met een paar nieuwe kaarten, en vervolgens veranderde het weer met de release van Avacyn Restored eind 2015. In het verleden heeft het formaat veel veranderingen gehad. De laatste twee sets waren de grootste.