Waar kan ik dressoirs verkopen?

Morris Boer

Vraag het me op Twitter. Het duurt minder dan 10 minuten. Dabei ist es möglicherweise hilfreicher als Glazen Dressoir.

Wanneer mensen me vragen waar ik sideboards moet verkopen, vertel ik ze meestal dat de beste plek om ze te vinden is op het dressoirgedeelte van een Magic: the Gathering-evenement. Er zijn veel sideboard gidsen en forums op Magic: the Gathering websites. Er is een Facebook-groep, een Reddit-bericht met een vraag en een Google-zoekopdracht naar informatie. Hier is een lijst van enkele van de beste sites voor informatie over sideboards: Er zijn ook een aantal plaatsen die sideboards online verkopen. Ik hou er niet van om een locatie te geven omdat ze soms moeilijk te vinden zijn en ik geen kaarten wil verkopen. Het is ook mogelijk om een deck te kopen van iemand die net een deck heeft gekocht. Als u op zoek bent naar een dek zou ik stel een lijst van dek opties hier. Ik denk ook dat dit een slecht idee om advies te vragen op de forums. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van deze site en de informatie die het bevat, maar je krijgt er heel weinig voor terug. Ik denk dat deze site is prima te gebruiken als referentie, maar ik kan niet beloven dat er geen fouten in wat ik daar.

Ik ben een grote fan van een aantal kaart keuzes en ik heb een flink aantal verschillende die ik heb gebouwd die goed hebben gewerkt door de jaren heen. Ik wil graag een beetje van wat ik heb geleerd en hoe ik het doe met een aantal van de kaarten die succesvol zijn geweest voor mij te delen. Dus in de vorige blog schreef ik een overzicht van wat ik zou bouwen om door het dressoir, evenals een snelle lijst van mijn top tien dressoir kaarten. Ik heb niet echt zetten ze in het dek, dus ik was niet zeker welke kaarten te zetten in het dek. In deze blog zal ik mijn denkproces achter een paar kaarten delen. Het is misschien niet perfect, maar ik hoop dat je het nuttig vindt. Hier is mijn huidige dressoir in het formaat. Het is meestal hetzelfde als het was voor het moederbord. Enkele wijzigingen: Ik heb een paar extra exemplaren van de kaarten die ik al heb toegevoegd. Mijn huidige moederbord: Ik heb een paar dingen zoals mijn dressoir veranderd om de huidige stand van het toernooi weer te geven. Ik heb nog een paar wezens in mijn hoofddek, en de verwijdering spreuken zijn veel meer in mijn dressoir. Genau das differenziert es von sonstigen Artikeln wie bspw. dressoir Test. Het belangrijkste verschil is dat ik twee extra exemplaren van Mardu's Command heb toegevoegd.