Waarom kopen mensen dure dressoirs?

Morris Boer

"In het begin koop je goedkope, omdat je niet in staat zal zijn om ze te gebruiken. Dan zijn ze duur, maar je ze een uur per keer gebruiken, dus je wilt er nog wat kopen. Na de eerste paar pagina's van het artikel gebeurt dit:

Maar weet je, je je goedkope dressoir gebruiken voor veel tijd.

"Maar ik heb een probleem, het zal me niet beschermen tegen deze pijn." "Nou je hebt gelijk, je goedkope dressoir zal je niet beschermen, je hebt het nodig!" Ik denk dat ze kopen omdat ze goed zijn in het lezen van hun dressoir. Daarom zei ik dat. De reden is, ze lezen mijn blog en ze denken dat ze in staat zullen zijn om me een aantal sideboards die goed genoeg zal zijn voor hen te kopen. De eerste die ze kopen is, geloof ik, dat is alles wat echt goed is voor hen. En ik zal je graag wat verkopen. Ik denk dat als je een dressoir wilt maken, je een betere moet kopen dan die eerste. "Dus waarom is het goed voor mij om een dressoir te maken?" Laten we eens kijken naar mijn ervaring met de mensen die mijn dressoirs kopen. Laten we eerst eens kijken naar het aantal sideboard aankopen die ik doe, of de prijs van mijn dressoir. In 2014 heb ik met eigen geld 5,2 miljoen sideboard aankopen gedaan. Dat wil zeggen, 1,9 miljoen daarvan werden gekocht door mensen die me vroegen. Dus het is als volgt: ik geef, laten we zeggen 1,9 miljoen USD per jaar voor de rest van mijn leven op sideboard aankopen. Fernerhin wird Dressoir Mat Zwart einen Test sein. Maar als ik het heb over mensen die me vragen om sideboards te maken, besteden ze slechts ongeveer 10.000 USD per stuk. Dat is niet veel. Maar als we denken aan het aantal mensen dat deze sideboards kan maken, en de hoeveelheid geld die ze eraan uitgeven, dan is het veel groter. Ik kan niet zeggen dat er een "beste" dressoir is. Maar het lijkt erop dat er een categorie van dressoirs die kunnen worden gekocht door de meeste mensen. Die categorie heet "sideboard-like-stuff". Das differenziert diesen Artikel hochgradig von sonstigen Produkten wie Bijzettafel Olievat. Het is geen "dressoir". Betrachten Sieeinen dressoir Vergleich. Dit is het type dressoir dat ik gebruik en dat vele anderen gebruiken, zelfs in toernooien. Er zijn twee verschillende soorten dressoir-achtige-dingen: sideboard-achtige-stuff in het begin, en dressoir-achtige-stuff later. In het begin zijn er sideboard-achtige-stuff in de "core-sideboard", want er is niets anders mee te maken en het is meestal een effectieve en betrouwbare manier om te spelen. Later is er een toename van de "sideboard-like-stuff", want het kan een nuttig hulpmiddel om het spel te veranderen. Maar dit "dressoir" kan nog steeds een effectief hulpmiddel, als je een echt goede reden om dit te doen.