Waarom worden dressoirs genoemd?

Morris Boer

"Het dressoir is een lijst van wat ik beschikbaar heb. Als je een probleem hebt met iets op het dressoir, kun je me erover vertellen, maar niet met die van anderen. Und das unterscheidet diesen Artikel von anderen Artikeln wie Tuintafel 220 Cm. "

Mijn doel is om het beste advies, artikelen en gedachten over sideboards te delen met de wereld. Dit is mijn blog, en ik wil graag mijn mening te delen. Het spijt me voor de vertraging van het plaatsen van een aantal van de artikelen.

Het idee van sideboarding kwam uit dit bericht van mij: Sideboards: Hoe je je spel te verbeteren, hoe beter te worden, en hoe sterk te blijven. Dat bericht leidde tot mijn interesse in het onderwerp, en de inspiratie voor dit artikel.

Laten we de basisprincipes van sideboarding doornemen.

Een dressoir moet zo klein mogelijk zijn. Dezelfde regel geldt voor de dressoirs van een wedstrijd. Und das mag eindrucksvoll sein, im Vergleich mit Hout Bed Sideboards moeten twee decks hebben die vergelijkbaar zijn, of op zijn minst vergelijkbaar zijn op een bepaalde manier, dat is wat je toelaat om ze te laten dressoir. Het aantal kaarten dat je nodig hebt om dressoir is afhankelijk van het dressoir dat u speelt. Het deck dat je speelt moet hetzelfde zijn als het dressoir. Laten we eens kijken naar de basisregel: Je moet sideboard twee dekken die dezelfde hoeveelheid kaarten hebben. Het hoofddek heeft de meeste kaarten, en het dressoir het minst. Het is zeer zeldzaam dat het hoofddek meer kaarten zal hebben dan het dressoir. Wat is het verschil tussen een hoofddek en een dressoir? Het hoofddek is het enige dek dat moet worden ge dressoir. Je hoeft niet hetzelfde deck te spelen, je kaarten ruilen. Zo kun je twee exemplaren van een kaart vanaf het dressoir afspelen. Hoe zit dat? Het verschil is dat wanneer je een keuze hebt om twee verschillende kaarten te sideboarden, je dat doen. Er is een decklist waar het zegt "Sideboard een, of twee" en het zegt dat in dat decklist. Nou, die decklist bestaat niet. Nu, als je een snelle Google-zoekopdracht, lijkt het erop dat het niet zo gebruikelijk voor mensen om sideboard meer dan een, maar dat is niet het geval. Somit ist es vielleicht besser als Grote Dressoir. Laten we zeggen dat we twee exemplaren van deze kaart willen spelen, of meer. Nu, je zou kunnen denken dat de vraag is: "Zal het te laat zijn om die te sideboarden?" Maar dat is niet waar. Het is geen probleem dat een kaart legaal moet zijn in het formaat dat aan de kant moet worden geschoven. Als we kijken naar de huidige standaard, is het niet legaal geweest om dat te sideboarden. In feite, in Modern is het niet legaal om een enkel exemplaar van een kaart sideboard. De reden hiervoor is dat je nodig hebt om meer dan een kopie van de kaart hebben om dressoir.

Echter, het ding is dat de kaart is in Standard voor meer dan een jaar nu, en er zijn twee redenen dat de kaart niet legaal was: een daarvan is dat er niet genoeg ruimte in het dek voor, en de andere is dat een kaart niet kan worden sideboarded, tenzij het wordt afgedrukt in zowel de standaard en moderne formaten.