Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor sideboards?

Morris Boer

"Waarom zou iemand zoveel betalen voor dressoirs?"

Het prijsverschil is niet alleen gebaseerd op het product zelf, maar ook de prijs van de materialen, de arbeid, de scheepvaart, de belastingen, de tijd, enz. Als u bereid bent om het extra werk te doen om het de moeite waard te maken, dan moet je meer betalen voor dan iemand die alleen maar wil een enkele kaart te kopen.

Waarom sideboards materie

De belangrijkste redenen dat een dek niet een goede sideboard keuze zal zijn is dat het ofwel te traag, te duur, te situationeel, of te duur. Een zeer belangrijke factor in deze beslissingen is hoe goed het deck past bij het deck van je tegenstander. De meeste decks in Modern zijn niet geschikt om af te slaan. Ze hebben de neiging om langzamer en meer controle dan de meeste aggro decks in Modern, maar er is ook een behoorlijke hoeveelheid aggro decks die veel schade kan doen in een zeer korte tijd.

Dit komt omdat decks die de capaciteit hebben om neer te slaan niet noodzakelijk dekken zijn die aan de kant willen. Ze willen wedstrijden winnen door mensen over te lopen. Ze willen in staat zijn om het spel te nemen om een bocht 4 of 5, tot het punt waar het voorbij is, en doden hun tegenstander met slechts een of twee bedreigingen die meestal zeer goed tegen hen. Dus decks die meer gericht zijn op een goed deck dat dat wil doen, hebben goede dressoirkaarten in het dressoir nodig. Dit is ook de belangrijkste reden waarom mensen aggro decks spelen. Om te winnen moet je zo snel mogelijk door het bord. Als je tegenstander kan winnen in bocht 1, zijn ze beter dan jij. Maar als je voorbij het dressoir van je tegenstander moet komen en je tegenstander heeft veel wezens die eigenlijk goed zijn, kun je misschien gewoon winnen. Daarom is sideboarding belangrijk. Het is een manier om ervoor te zorgen dat je niet buitengesloten wordt, of zo slecht buitengesloten wordt dat je niet eens genoeg mana hebt om je eigen wezens te spelen. En er is veel dressoir dat goed is. Und das unterscheidet dieses Produkt von weiteren Artikeln wie Bed En Breakfast Curacao. Sideboarding is een kwestie van strategie, om zo te zeggen, en in een perfecte wereld zou je nooit dressoir. Maar we hebben het er al over gehad waarom je sideboarding nodig hebt, en ik wil niet terug. Waar ik het over ga hebben zijn de krachtigste kaarten die je kiezen. Je moet je dressoir goed kennen.

Hoe sideboard

Het is vrij eenvoudig. Je hebt je krachtigste kaarten. Ebenso mag Zuiver Travis Dressoir Zwart einen Test sein. Je speelt ze eerst, en dan sideboard kaarten in. En je dressoirkaarten die je niet leuk vindt. Zo ga je aan de kant.

Het beste deel over sideboarding is dat het zeer flexibel. Dies ist eindrücklich, vergleicht man es mit Badmeubel 80 Cm Met Spiegelkast. De meeste mensen hebben hun eigen lijst van de kaarten die ze niet leuk vinden en die moeten blijven. Ze weten welke dressoirkaarten ze hebben om ze te vervangen. Dit is het punt van sideboarding; het is om je te laten weten wat er in je deck zit en welke kaarten je houden. Sehen Sie sich darüber hinaus den dressoir Erfahrungsbericht an. Het is ook een geweldige manier om te zien hoe je een kaart meer.