Welke soorten dressoirs zijn er?

Morris Boer

er zijn veel goede sideboards, maar niet genoeg om hun prijskaartjes te rechtvaardigen. Het is moeilijk te rechtvaardigen dat de prijzen van de beste sideboards zijn veel hoger dan de prijs van sommige van de goede dressoirs. Dus, wat zijn de beste dressoirs? Hier is mijn gids voor de beste. Ik hoop dat u ze nuttig vindt.

Wat zijn dressoirs? Sideboards zijn een reeks kaarten. Das unterscheidet dieses Produkt von anderen Artikeln wie Hoogglans Dressoir Zwart. Sommige decks hebben meerdere kopieën van bepaalde kaarten. Anderen hebben twee of drie van een specifieke kaart en de rest van de kaarten zijn uitwisselbaar of de kaarten zijn een mix van kaarten. Ik geef de voorkeur om te verwijzen naar dekken met een groot aantal sideboard kaarten als multithreaded. In deze sectie zal ik de drie belangrijkste soorten dressoirkaarten definiëren: 1) Mana base Sideboard kaarten zijn mana base. De primaire mana basis van een dek is de set van land en de fundamentele landtypes. Als u niet weet wat dit betekent, verwijzen wij u naar het artikel over basisgebieden. Is er een goede online winkel voor sideboards? De volgende meest voorkomende vorm van sideboard kaart is de verwijdering of de verwijdering spreuken. De verwijderingsspreuk is een kaart met het woord "verdwijnen" in de tekst. De verwijdering spreuken worden ook wel aangeduid als verwijdering spreuken. Ze zijn meestal de goedkoopste soort spreuken, maar ze zijn ook erg goed. Mana bases van het type dressoir kaarten zijn zeer specifiek: ze bevatten niet dezelfde mana als de andere soorten dressoir kaarten, en ze zijn alleen beschikbaar in een van de twee kleuren: wit of blauw.

Het eerste ding om te overwegen is de kosten van de verwijdering spreuk. Aangezien de verwijderingsspreuk een prijs heeft, u vragen waarom u het zou moeten willen omvatten. Het is een relatief goedkope verwijdering spreuk: het kost 2 mana om het doel te verwijderen van het bord, 1 mana om het terug te keren naar het slagveld, en 4 mana om het een 1 / 1, wat betekent dat het twee keer kan worden gebruikt op elke tegenstander. Dit betekent dat mana efficiëntie is een belangrijke factor: als je een 1 / 1 en geen andere kaarten in de hand (behalve misschien een paar kaarten in uw kerkhof), u betalen 2 mana voor deze verwijdering spreuk. Het kan ook erg handig zijn als je geen kaart in de hand hebt of alleen een aantal kaarten in je hand hebt en geen andere doelen. De verwijdering spreuk moet een goede kans op clearing een 2 / 1 doel zonder het betalen van een kaart, omdat een 2 / 1 met haast kan heel nuttig zijn in een controle matchup. Bijvoorbeeld, tegen Bant Mensen, wilt u misschien hun 1 / 1 wezens te verwijderen om uw 1 / 1 wezens te beschermen tegen Lightning Strike. Soms speel je een agressieve strategie en wil je in staat zijn om je 1 / 1s te beschermen tegen verwijdering als een 2 / 1. De 1/1 kan ook gebruikt worden als verrassingsblokker (zoals een 1/1 voor 3) of om het bord vrij te houden in een laat spel. Als ik zie mensen mij vragen welke kaart is de beste verwijdering spreuk geef ik meestal geef ze een kaart als de bovengenoemde Wrath. Je zou ook willen kaarten zoals Dismember overwegen, als een goedkopere versie van Wrath, maar het belangrijkste punt van deze gids is om u te helpen om de beste verwijdering spreuk voor u en uw dek te kiezen. Das differenziert diesen Artikel auffällig von sonstigen Produkten wie dressoir Test.

Je zou kunnen denken over een paar verschillende verwijdering spreuken zoals Thoughtseize, Lightning Strike, Searing Blaze, etc. en kies wat het beste is voor jou. Je hebt misschien veel verschillende sideboard slots, dus maak je keuze op basis van wat je gameplan is, welk dressoir het belangrijkst is voor je deck en welke matchups je van plan bent te spelen. Ik ga geen lijst maken van dressoirkaarten.